luni, 22 iunie 2015

Taranul si bemveul

Am trecut de mult de faza in care care toti apropiatii care urmau sa isi cumpere masina visau la bemveu si ajungeau detinatori de o dacie 1300, pe vremea aia, si sh fiind o caruta de bani.
Acum cu liberalizarea granitelor, tot romanul are posibilitatea sa isi cumpere ce masina doreste si viseaza. Am trecut si peste faza in care omul statea in chirie si avea o super masina, ca de...., dar peste ce inca nu pot sa trec si sigur nu voi trece este faza cu taranul care si-a cumparat un cazan de bemveu sau unii mai evoluati care au facut niste combinatii ( adica niste ciordeli ) si-au luat niste scule de bemveuri.
Care e legatura intre ei ? teoretic doar marca si vechimea masinii. Practic mentalitatea e aceeasi.
Toti posesorii de bemveu au impresia ca traficul a fost proiectat dupa ei, ca daca au bemveu au si prioritate si ca toata lumea trebuie sa stea in loc precul la coloana oficiala.
Cand ii vad pe astia care parcheaza pe banda 1 sau chiar 2 si la bordura sunt 5 locuri de parcare libere, imi vine sa ii impusc, Mai acum vro 2 zile un tinar detinator de bemveu, credea la fel ca e zmeul soseleor, insa nu peste multi km l-am vazut proiectat pe un gard. 
NU inteleg de ce au aceasta impresie, care este rationamentul lor, partea proasta e ca toti sfarsesc la fel.

joi, 11 iunie 2015

Tot ce ai nevoie

Tot ce ai nevoie pentru nunta gasesti aici:

www,millenium-events.ro

Declaratiile unui ministru.


Draga Domnule ministru, Ba zdreanta ce esti tu zdreanta, pai stii de ce sunt oamenii aia prin stainatate me nenoricitule ???S-au dus la minca animalule ca nu si guvernul tau de labagii nu sunteti in stare sa asigurati locuri de munca, nu sunteti in stare sa reduceti cheltuilile pe salariile angajatilor, ca voi omorati tot ce inseamna industrie si mica industrie, ca voi furati cu nerusinare si fara sa aveti nici cea mai mica mustrare de constiinta, ca voi plagiati si copiati si ca voi nu aveti nici cea mai mica demnitate umana.
Ba zdrentelor in curand o sa va para rau, ca salahorii aia de sunt in strainatate si muncesc, ca curvele si glanii de acasa va vor pune pumnul in gura si vor prelua conducerea iar voi nenorocitilor veti infunda puscariile.


Articol:



Declaraţie halucinantă a unui ministru din Guvernul Ponta despre românii din străinătate. Ioan Rus: „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă“

Ministrul Transporturilor din Guvernul Ponta, Ioan Rus, a făcut - cu două zile înainte de moţiunea de cenzură care vizează votul românilor din diaspora - o declaraţie şocantă despre muncitorii români din străinătate: ”Copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă!”


”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară moderat de Cosmin Prelipceanu la Digi 24.   Ioan Rus, ministru în Guvernul Ponta, despre muncitorii români din străinătate şi familiile lor la Digi24: ”Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă” 

Citeste mai mult: adev.ro/nprxec

















Citeste mai mult: adev.ro/nprxec

miercuri, 10 iunie 2015

Drona asigurata

NU este de mirare a asigurat drona ca la cat costa un impact de la 20 de metrii direct cu solul, nu mai ai ce alege din ea. Dar pe langa faptul ca, ea costa o caciula de bani, mai apare si problema camerei video, a dslr-ului care este montata pe ea.

Un calcul scurt arata un total de vro 8000-10000 eur, cat o masina. Nu merita asigurare ?




O firmă din Sibiu a înmatriculat, în premieră pentru România, o dronă. Mai mult, aparatul a fost deja asigurat și beneficiază de o poliță asemănătoare cu asigurarea CASCO pentru automobile. Potrivit legii, dronele nu pot fi utilizate în România fără a fi înmatriculate. Firma care deține aparatul oferă servicii companiilor de turism și autorităților care doresc să  promoveze atracțiile locale. Unul dintre clienții firmei este chiar Consiliul Județean Sibiu. Dronele sunt aparate zburătoare de mici dimensiuni, ghidate de la sol. În mod uzual, ele sunt dotate cu camere de luat vederi de mare performanță și sunt utilizate pentru filmări de la înălțime. Dronele sunt folosite, de asemenea, și în activitățile de cartografiere. Prețul acestor aparate variază de la câteva sute la câteva zeci de mii de euro, în funcție de dimensiuni și de dotări.




http://www.libertatea.ro/detalii/articol/drona-inmatriculare-drona-539462.html