miercuri, 8 august 2012

Viata de bugetar

Acum daca tot s-au taiat salariile la bugetari cu 25% unii au gasit alte surse de a suplinii lipsurile
O contabilă de la Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest din Cluj Napoca este cercetată de procurorii DNA după ce a sustras 1,8 milioane de euro din conturile instituţiei. Cu banii furaţi, femeia şi-a cumpărat nu mai puţin de 36 de apartamente!
Caz incredibil descoperit de oamenii legii la Cluj Napoca! O contabilă angajată la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord- Vest, dar şi la Institutul Regional pentru Cercetare, Educaţie şi Transfer Tehnologic e acuzată că a furat aproape două milioane de euro din banii statului. Mai exact, ajutată de soţul ei, din ianuarie 2011 şi până în iulie anul acesta, femeia a falsificat ordine de plată şi nu a plătit CAS-ul pentru colegii săi, astfel că oamenii nu pot beneficia de asigurări medicale sau şomaj. Spirit întreprinzător, contabila nu a pus banii la ciorap, ci i-a investit! A cumpărat nu mai puţin de 36 de apartamente, din care 35 în localitatea Floreşti şi un altul în centrul oraşului Cluj Napoca.
Contabila a recunoscut fapta şi a precizat în faţa anchetatorilor că a furat banii pentru că s-a săturat de sărăcie.

Angajata băncii fura din conturile clienţilor

Şi la Iaşi, procurorii au trimis în judecată o angajată a unei bănci din Târgu Frumos, după ce aceasta a fost prinsă furând bani din conturile clienţilor. În perioada 2009-2010, femeia ar fi efectuat mai multe tranzacţii în numele a 11 clienţi ai săi, cu toţii plecaţi din ţară, paguba provocată fiind de 100.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu