sâmbătă, 13 aprilie 2013

Sportul poate ucide

Exista multe sali de antrenament unde nimeni nu iti cere o adeverinta medicala ca esti apt de a face efort, nici o sala nu are un cabinet medical care sa te examineze, dar mai grav e ca nici antrenori nu prea sunt care sa iti faca unn program sa iti explice ce insemana efort aerob/anaerob, cum sa iti faci un program de slabit, de crestere masa musculara, fara da iti vomiti matzele sau mai rau sa dai coltul.
Din pacate se intampla si accidente. 

  
Un barbat in varsta de 46 de ani a murit astazi intr-o sala de forta din Romania.


 TRAGEDIE petrecuta astazi intr-o sala de forta din Romania! Un barbat de 46 de ani A MURIT! Vezi ce facea:
Mai multi oameni care se antrenau intr-o sala de forta a unui hotel din Medias au trait astazi un soc. Un barbat in varsta de 46 de ani a murit sub privirile neputincioase a celor care erau langa el.

Cetateanul german care alerga pe banda s-a oprit brusc, iar colegii de antrenament si-au dat seama ca acesta nu se simte bine. Au sunat repede la 112, iar un echipaj SMURD a venit la fata locului. Conform tribuna.ro, medicii nu au putut decat sa constate decesul.

Nu exista urme de violenta pe corpul barbatului. Politistii au transportat cadavrul la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu