luni, 16 decembrie 2013

Sanie cu zurgalai de fibra de carbon

Parca nu de mult iarna incepea prin Octombrie si noi jucam hocei pe strada ca nu erau atatea masini si troleibuzele circulau destul de rar. Scoala se intrerupea 2 zile din cauza ninstorii si noi eram fericiti ca stateam acasa desi locuiam la 20 m de scoala.
Eram fericiti jucam jocei cu cioturi de crose gasite pe la patinuarul 23 august pentru ca pe vremea aia nu exista Decathlon sau alte magazine de specialitate, si nici bugetul necesar.
Ne jucam cu saniile prin parcuri, sanii de cele mai multe ori confectionate de parinti prin fabricile pe unde lucrau ca nu se gaseau, si ne jucam de dimineata pana seara, garajele si alte jocuri de iarna.
Era o bucurie de nedescris, dar cred ca cea mai mare bucurie era ca toti eram egali ca nu aveam cu ce sa ne laudam si nimeni nu avea suferinte. Am trecut peste articolul cu sania de carbon si mi-a venit in minte sanie Ferrari de 2000 euro, bicivleta de 5000 Eur etc. Ok sunt frumoase, rare etc dar daca nu ai timpul necesar sa le folosesti de ce sa le cumepri ? doar sa le ai in garaj si sa te lauzi cu ele??

"Sanie cu zurgalai de fibra de carbon


Uită de săniile clasice! Noile generaţii te vor face să zbori!
Cauţi cumva o sanie pentru zăpada ce deja a venit (sau va veni)? Dacă tot cauţi, măcar uită-te după una ca lumea. Ce-ai spune de aceasta Snolo, construită în întregime din fibră de carbon? Seamăn un pic cu Vader, dar nu e musai să întrebi de taică-său ci doar să tii că poate atinge o viteză de 60 km pe oră, că are o tălpică în faţă şi două ăn spate (la rândul lor făcute din fibră de carbon) şi că, în general, senzaţia pe care o vei avea atunci când cobori la vale va fi că zbori. Nu trebuie decât să stai pe spate şi să te balansezi stînga-dreapta, exact ca şi cum te-ai afla pe o motocicletă. Atenţie, însă! Nu e o jucărie pentru copii. Şi nici pentru tătăici. Dar dacă dai peste un tătăică bogat, cere-i 2500 de dolari şi cumpără-ţi una!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu