miercuri, 2 aprilie 2014

Televiziunea Romana

Se pare ca in sfarsit cineva si-a propus sa rezolve nedreptatea asta. Pai e normal sa platesti tvr-ul direct pe factura enel??? Dupa care operatorii de cablu sa plateasca si ei tvr si nu in ultimul rand noi toti contribuabili sa finantam tvr-ul din banii de la buget?  Pentru ce


De ani întregi se plâng românii că plătesc degeaba taxa radio-tv. Oamenii au contracte cu firmele de televiziune prin cablu şi plătesc abonament pentru posturile TV de care beneficiază, aşa că nu înţeleg de ce trebuie să achite separat pentru TVR şi Radio România.

, ne-a spus bucureşteanul Mihai Dragnea.

Deputaţii PPDD au depus la Parlament o lege prin care elimină din factura de energie electrică obligativitatea plăţii acelui abonament la cele două instituţii.

Legea a fost adoptată ieri, tacit, de deputaţi, iar după ce va trece de Senat şi va fi promulgată de preşedinte, va intra în vigoare. De atunci taxa de 6,5 lei/lună de familie va fi plătită doar de cei care optează pentru aceste servicii.

Nu toată lumea se uită la TVR

“Cetăţenii au dreptul să-şi aleagă liber sursa de informare şi orice persoană care deţine aparate radio-tv poate să dorească sau nu serviciile SRR sau SRTV şi nu i se poate bloca accesul liber la informare prin condiţionarea menţinerii unui contract cu SRR sau TVR”, ne-a spus deputatul , unul dintre iniţiatori.

Stelian Tănase a fost numit director

Până când vom afla dacă Senatul şi preşedintele Traian Băsescu vor aviza favorabil decizia deputaţilor care ne-ar scăpa de cele două taxe, există o certitudine.

Ieri, aleşii au aprobat noua conducere a TVR,  devenind astfel preşedinte cu acte în regulă, după ce a deţinut această funcţie ca interimar, timp de câteva luni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu