marți, 12 august 2014

RIP Robin Williams

Actorul Robin Williams a murit luni, vedeta de la Hollywood având 63 de ani. Potrivit poliţiei din departamentul Marin, Statele Unite ale Americii, nu este exclusă posibilitatea unei sinucideri a câştigătorului premiului Oscar, informează „Hollywood Reporter“.Robin Williams a
murit. Actorul american avea 63 de ani

Robin Williams a murit la 63 de ani
Este luată în considerare o posibilă sinucidere, după cum sugerează un comunicat de presă al legistului din Marin, Statele Unite, care sugerează „o sinucidere din cauza asfixierii“.
Poliţia din Marin a precizat că în prima parte a zilei a primit un apel pentru a interveni la casa actorului după ce serviciile de urgenţă primiseră în prealabil alt apel. Când au ajuns acolo l-au găsit pe actor deja mort.
Cu toate că agentul său nu a adus prea multe precizări asupra morţii, acesta punctat într-un comunicat câteva informaţii despre trecerea în nefiinţă a lui Williams.
„Robin Williams a murit în această dimineaţă. El s-a luptat în timpul timp cu o depresie puternică. Aceasta (n.r. – moartea actorului) este o pierdere tragică şi bruscă. Familia cere respectarea intimităţii lor şi să fie lăsată să-l plângă“, a precizat agentul său, citat de „Inside Movies”
Robin Williams a fost primit în 1998 cu Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din filmul „Good Will Hunting”. A mai fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 1988, cu rolul interpretat în filmul „Bună dimineaţa, Vietnam!”, în 1990 pentru rolul din „Cercul poeţilor dispăruţi”, iar în 1992 pentru cel din Regele pescar.
De asemenea, actorul a câştigat şi trei premii Golden Globe, două premii Screen Actors Guild şi trei premii Grammy.
Sursa: Adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu