luni, 10 septembrie 2012

Ajutor Capatana Sorin Gheorghe !!


Sa incercam sa ne mobilizam si sa il ajutam pe Sorin sa depasasca aceasta nemiloasa incercare. Sorin D-zeu sa te ajute si mult noroc.!!!


Capatina Sorin Gheorghe
Varsta 34 ani
Data nasterii: 01.06.1978
Diagnostic: Cancer testicular cu determinari secundare pulmonare, cerebrale si hepatice
Prezent- determinari pulmonare si hepatice
-10 septembrie 2010- operatie de cancer testicular la spitalul Fundeni-operat de catre Prof. Dr. Ionel Sinescu. In urma operatiei, la efectuarea unui computer tomograf i se depisteaza determinari secundare pulmonare (metastaza pulmonara).
- septembrie-decembrie 2010- urmeaza 4 luni de chimioterapie la sub observatia si indicatiile doamnei doctor Mihaela Iftimie de la Fundeni, cura de citostatice cu Cisplatin si Etoposid. Descoperim ca din tratamentul standard ii lipseste al treilea citostatic, Bleomicina.
- ianurie 2011- efectueaza un computer tomograf de control sa vada daca metastazele pulmonare s-au redus. Numarul metastazelor pulmonare s-au redus partial.
- februarie 2011-efectueaza o bronhoscopie pulmonara pentru a stabili cu certitudine despre ce este vorba la plamani, in Austria, la spitalul Hietzing. Rezultatul releva faptul ca nu ar fi vorba de o metastaza pulmonara.
- 16 martie 2011- este operat de metastaza cerebrala la spitalul Bagdasar Arseni de catre Prof.Dr. Alexandru Vlad Ciurea
- 05 mai 2011- este operat a doua oara de recidiva de metastaza cerebrala, tot de catre Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea la spitalul Bagdasar Arseni
- mai 2011- urmeaza 10 serii de radioterapie la Gral Medical sub indrumarea doamnei Prof. Dr. Rodica Anghel, rezultate favorabile
- mai-iulie 2011- La indicatiile Prof. Dr. Christoph Zielinski din Austria, urmeaza la Gral Medical, sub observatia doamnei doctor Cristina Manolache, 3 serii de chimioterapie foarte puternice , tratament format din Paclitaxel, Ifosfamida si Cisplatin. De asemenea, i se recomanda de catre Prof. Dr. Christoph Zielinski si transplantul de celule stem urmat de chimioterapie in high doses (etoposid+carboplatin).
- august 2011- efectueaza un CT (computer tomograf) unde se observa rezultate favorabile, volumul tumoral pulmonar reducandu-se cu mai multe de 50%. Tot in urma acestui CT i se descopera si un trombembolism pulmonar. Incepe tratamentul cu anticoagulante, in prezent fiind sub tratament cu Sintrom. Fara determinari secundare cerebrale, RMN cerebral bun
- august-noiembrie 2011- urmeaza inca 2 serii de chimioterapie foarte puternice, la indicatiile Prof. Dr. Cristoph Zielinski din Austria, la Gral Medical, sub observatia doamnei doctor Cristina Manolache, tratament format din Paclitaxel, Ifosfamida si Cisplatin.
- decembrie 2011-efectueaza un CT (computer tomograf) unde se constata ca boala a stagnat, existand o evolutie pulmonara numai la doua dintre leziunile prezente. Inceteaza tratamentul cu citostatice, urmand sa vina la control peste 3 luni. Cele 2 leziuni in decembrie 2011 aveau dimensiunile de 0.9 cm si 1.3 cm. Fara determinari secundare cerebrale, RMN cerebral bun
- martie 2012- efectueaza un CT (computer tomograf) unde se constata ca cele doua leziuni care in decembrie aveau dimensiunile de 0.9 cm , respectiv 1.3 cm si-au marit volumul, ajungand la 7.2 cm, respectiv 2,7 cm. Boala in evolutie. Fara determinari secundare cerebrale, RMN cerebral bun.
- martie-mai 2012- Consulta mai multi medici chirurgi pentru a stabili cu exactitate natura tumorii pulmonare, dar din pacate nimeni nu se ofera sa-l opereze.
- mai 2012-Efecueaza un CT unde se constata ca boala este tot in evolutie, cele doua leziuni marindu-si volumul si mai mult, ajungand la dimensiunile de 124/92/69 cm (practic s-au unit intre ele si au format un bloc tumoral imens cu aceste dimensiuni).Fara determinari secundare cerebrale, RMN cerebral bun.
- 20 mai -26 iulie 2012- Urmeaza la Institutul Oncologic din Cluj, sub indrumarea domnului doctor Calin Cainap un tratament, din 6 serii, cu Gemzar pentru a stabili daca tumora a devenit sensibila sau nu la anumite tipuri de citostatice.
- 13 august 2012- Efectueaza un PET CT la Euromedic Fundeni, pentru a vedea raspunsul la tratamentul cu Gemzar. Rezultatul nu este unul favorabil. In urma tratamentului cu Gemzar se constata metastaze hepatice, 6 noduli la ficat, leziunile pulmonare din plamanul drept si-au marit volumul, avand dimensiuni de 13/11 cm, prezenta a 7 noduli pulmonar stang si prezenta unei adenomegalii in mediastin si hilar drept.
-30 august 2012- Incepe chimioterapia paleativa la spitalul Sf. Constantin si Elena din Brasov, urmand sa faca saptamanal Irinotecan sub observatia dr. Eugeniu Banu si a doamnei doctor Carmen Bodale.
I se recomanda de urgenta Transplantul de celule stem urmat de chimioterapie high doses cu Etoposid si Cisplatin, transplant recomandat de Prof. Dr. Cristoph Zielinski din Austria, dr. Cristina Manolache -Gral Medical, dl. dr. Eugeniu Banu- Spitalul Constantin si Elena Brasov si echipa de medici Anadolu Medical Turcia.
In prezent, pentru a nu prolifera boala, dl. dr. Eugeniu Banu de la spitalul Sf. Constantin si Elena a decis sa-I faca un anumit tip de analize pe blocurile de parafina de la operatia de tumora testiculara si de metastaza cerebrala pentru a stabili daca tumora a devenit sensibila sau nu la anumite tipuri de citostatice. In functie de acest rezultat, Sorin va incepe la Brasov un tratament chimioterapeutic pentru a impiedica boala sa prolifereze. In paralel, trebuie sa strangem banii necesari pentru efectuarea unui transplant autolog de celule stem, transplant care nu se poate efectua la noi in tara. Suma de bani se ridica undeva la suma de 100-150 de mii de euro, fara sa adaugam costurile pentru chimioterapie si alte analize necesare. Deocamdata se asteapta corespondenta de la clinicile din afara.
Suma de bani trebuie stransa urgent pentru ca timpul este limitat iar din pacate, statul nu poate trimite pacientii la transplant decat in cazul in care boala este in remisie.
Conturile sunt deschise la ING BANK ROMANIA
Capatina Alexandra Georgiana

LEI RO52INGB0000999900475760
EURO RO91INGB0000999902680353
SWIFT CODE: INGBROBU
ING BANK N.V AMSTERDAM
Sos. Kiseleff nr. 11-13, sector 1, Bucuresti

Un comentariu: