vineri, 14 septembrie 2012

Mancarea de la schit

DE mult vroiam sa abordez acest subiect, pentru ca din pacate a devenit o afacere pesonala a preotilor, maicutelor, si a celor care cica il slujesc pe D-zeu. Nu sunt ateu dar nici nu sunt ala care sa ling pe jos in biserica crezand ca D-zeu ma va ajuta. Cei care fac astfel de lucruri personal cred ca au probleme mintale. 
Nu zice nimeni sa nu te duci la slujba de Duminica, poate chiar si Miercuri/Vineri dar....
Ce vreau sa spun legat de acest lucru ca nu suport nici facaturile care se vand la manastiri, sub pretextul ca sunt sfintite si etc, o gramada de suveniruri de icoane cumparate din dragonul rosu, ( matanii) sau icoane copiate la xerox si plastifiate. Mi se pare absolut fantastic ca porti cu atata drag dupa tine o hartie xero-copiata.


Încă cinci pacienţi au ajuns la spital, din cauza unei toxiinfecţii alimentare,, după ce duminică au mâncat la hramul Mănăstirii din Tazlău. Astfel, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 26, iar 18 oameni sunt internaţi în Spitalul Judeţean Neamţ.
Cel mai probabil, oamenii s-au îmbolnăvit de la peşte. Autorităţile din comună au spus că reprezentanţii bisercii au făcut cumpărăturile de la diverse magazine din Neamţ şi tot ei au preparat mâncarea pentru hramul mănăstirii. Până acum, 26 de persoane s-au îmbolnăvit, iar 18 au rămas în spital.Autorităţile susţin că ar putea apărea un nou val de îmbolnăviri, pentru că unele bacterii au o perioada de incubaţie de 24 de ore, potrivit rtv.net.
Direcţia de Sănătate Publică Neamţ a demarat o anchetă. După ce au fost prelevate probele de la alimente, în cursul zilei de marţi vor apărea şi primele rezultate de laborator. În funcţie de acestea se vor lua măsuri şi se vor aplica sancţiuni persoanelor vinovate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu