luni, 11 aprilie 2016

Olympicidea- Internet Marketing, Network Marketing

Una din afacerile promitatoare si care este la inceput de drum in Romania este Olympicidea.

Voi posta o scurta prezentare a afacerii, pentru cei care fac afaceri de marketing stiu foarte bine ce inseamna un inceput.



Olympic Idea Company


Prezentare: 
Olympic Idea Company a fost fondata in anul 2014 in  SUA, avind sediul oficial in Greenville, South Carolina. Mr Thomas Thurber este Chef Executive Officer al acestei companii.
Principiul de al care a pornit ideologia companiei a fost deja bine cunoscuta strategie de Marketing prin afiliere – dezvoltand apoi un concept bazat pe o platforma electronica virtuala oferind companiilor mici si mijlocii posibilitatea dee a isi promova afacerea in sistem e-commerce (comert electronic).
De asemenea serviciile si produsele oferite de companie ajuta la dezvolaterea unui mediu propice pentru advertisig si promovare media la nivel global a companiilor care aleg sa foloseasca aceasta platforma si ofera diferite forme de discount sau chiar gratuitati in ideea de a isi promova produsele.
Plan De Marketing si Compensatie in care Olympic Marketing isi recompenseaza parteneri de afacere cu 90% sub forma de Bonificatii si Comisioane pastrand doar 10 % in folos personal.
De remarcat faptul ca Olympic Ideea ofera o oportunitatea de afacere la nivel global oferind tuturor celor interesati sa isi urmeze visele si idealurile, o rampa de lasare si Libertate Financiara si Lifestyle
Produse si servicii: 
Olympic Idea Biz  – Back Office Newsletter, Broadcasting, Landing Page, Autoresponde, Opt-in Page, Thank-You Page etc.
My Online Coach
My Automated Webinar – program si aplicatie de webinar si conferinte virtuale
My Olympic App.

Scurta prezentare servicii: 
Olympic Idea este o platforma on line care conecteaza COMERCIANTUL ( persoana juridica) de CONSUMATOR ( persoana fizica ) prin oferirea de servicii si produse cu reduceri, vouchere, cupoane sau chiar gratuitati in ideea de a isi promova produsele si a mari volumul de clienti.

Pentru ca si consumatorii sa fie atrasi de Olympicidea a creat un sistem de compensare pentru fiecare recomandare pe care a cesta o face si totodata ii ofera posibilitatea de a inscrie si noi COMERCIANTI.
Pentru a beneficia de aceasta platforma te poti inregistra aici daca esti : 
CONSUMATOR ( persoana fizica):  http://mariusdavid.olympicidea.com/selectplan2/en/
COMERCIANT ( persoana juridica) :    http://mariusdavid.olympicbiz.com/selectplan/

Planul de compensare a afacerii il gasesti aici : 
Iti poti schimba viata. Alegerea este a ta, totul depinde de tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu