vineri, 29 aprilie 2016

Putem face afaceri fara bani ?

Tot mai multe afaceri clasice se inchid si tot mai multe persoane doresc sa inceapa unele noi, poate fii un paradox, dar este adevarat.
Trebuie sa luam in calcul ca generatia tanara s-a saturat de sclavia corporatiilor si a managementelor prost aplicate, a stress-ului si sa programelor prelungite, tot mai multi cautand sa dezvolte afacerei pe cont propriu.
Generatia tanara pare plictisita de job-uri postate pe site-uri de specialitate unde se cere o experientra covarsitoare pentru orice tanar aspirant la un Job, s-au saturat de intership-uri platite cu minim pe economie, in speranta ca vor prinde un job.
Desi mediul de afaceri nu este foarte stabil, desi micii producatori, micii comercianti nu sunt incurajati cu nimik aspiratiile si creativitatea tinerilor pare de neoprit, dar ce facem cu bugetul, ce afaceri facem, de unde primim finantare?

Una din cele maii cunoscute metode de a incepe o afacere pe cont propriu fara un buget urias sunt afacerile de internet marketing sau multi level marketing. Cu o contributie incepand de la un min de 28$ pe luna poti dezvolta cauta afaceri cu care sa rezonezi in functie de aptitudini si de cercurile de influenta in care o poti promova.

Am sa va suspun atentiei una din afacerile in care poti intra cu 28$/ luna si in care poti castiga bani frumosi, fara a vinde produse. In general afacerile de multi level marketing ori sunt afaceri de investitii, ori afaceri de retail care in mare parte sunt cu produse cosmetice, anti aging etc..

Am sa va propun afacerea Olympic Idea, o afacere noua in romania, ceea ce stim cu totii ca este un avantaj cand incepi o astfel de afacere. 
Olympic Ideea are 3 ramuri de afacere, dezvoltarea retea de comercianti si consumatori, vanzare de instrumente de internet marketing catre alte companii de multi level sau catre companii clasice, si vanarea de aplicatii mobile catre aceleasi categorii mentionate mai sus.
De ce m-a atras pe mine acest sistem este pentru ca pot sa imi aloc cat timp vreau cand vreau si cum vrea, dar cel mai important este ca rezonez cu afacerea, ca este la incaput, ca nu trebuie sa vinzi produse ( cafea, ceai, cosmetice, creme, suplimente etc..) 

Am sa va pun cateva video  pentru a vedea ce inseamna aceasta afacere si totdata instructiuni de aderare la ea, cat si un contact in cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii.

Am sa incep cu Prezentarea Afacerii si a planului de Compensare: 


Prezentarea instrumente de marketing: 

A. Olympic Marketing System: 


B. Automated Web binar: 






C. My on-line Coach: 





App builder : 



Pentru mai multe detalii va puteti inregistra aici:
Tel : 0727609777
Skype: mariusdavid2001
facebook: marius.david.399

Fii in primii 100, incepe acum!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu