duminică, 3 aprilie 2011

Week-end

Dupa o saptamana de munca epuizanta, te gandesti ca vine week-endul si ca te vei relaxa, la  plimbare cu bicicleta, rolele, in aer liber si placut insa... vremea iti da toate planurile peste cap.
Stau in casa, mai precis in pat si ma uit pe fereastra sperand ca vremea se mai imbunatateste insa .. nici o sansa.
Singura solutie vine de la Discovery care are niste emisiuni senzationale. Acum spre exemplu ma uit cum se face noul stadion al lui Dallas Texas , ceva ce nu stiu daca o sa vada Europa. Ceea ce e uimitor ca a costat peste 1mld $ si este finantat in proportie de 80% de patronul echipei care este foarte constient ca se joaca doar 10 meciuri pe an pe el , si costurile de intretinere sunt uimitoate, si totusi nu isi doreste sa isi amortizeze investitia in 2 ani cum isi doresc toti romanii :))) Senzational
Ceea ce e si mai senzational este ca atunci cand nu sunt eveninte sportive de stadion se organizeaza targuri  ( ca la noi la romexpo) http://stadium.dallascowboys.com/photo_gallery.cfm

Un comentariu:

  1. Interesant. Poate ca stie ce face si sigur are si alte venituri din care sa isi recupereze banii in urma investitiei.
    In emisiunea lui Donald Trump, The Apprentice, am observat ca unele din task-uri presupuneau sa se ocupe de organizarea evenimentelor. Unele din ele se tineau pe stadioane din acestea.
    Totusi, e fain ca la ei aceste stadioane exista sau se construiesc. La noi abia reusim sa terminam unul. lol

    RăspundețiȘtergere