joi, 27 octombrie 2011

Procesul tehnologic placut...dar urmarile...

Nu pot sa inteleg de ce oamenii sunt atat de egoisti, sa nu folosesc alte cuvinte vulgare desi in situatia asta chiar e de inteles.E ceva normal sa iti placa procesul tehnologic, si pot intelege ca sunt multi care nu isi permit masuri de contraceptie, sau poate masurile de contraceptie nu dau rezultatele scontate.
Insa ce nu pot intelege, este sa astepti 9 luni sa nasti un copil si sa il arunci la ghena, mi se pare grotesc.Pe langa faptul ca este inconstienta care se soldeaza cu inchisoarea, deci iti faci tie rau, nu e oare mai bine sa il lasi la o casa de copii spre adoptie?? , il arunci la ghena ca pe un "pet". Asemenea oameni merita decapitati... parerea mea. Sincer merita pedeapsa maxima.


"Când vine vorba de distanţa dintre viaţă şi moarte, orice secundă e vitală. Aşa s-a întâmplat şi ieri dimineaţă cu un bebeluş care a supravieţuit miraculos, după ce femeia care l-a purtat nouă luni în pântece l-a născut şi l-a aruncat de la etajul 2, ca pe o cârpă, la tomberon.
  • Pe aici
a fost
aruncată
fetița de
femeia care
ar fi trebuit
să-i fie
mamă
  • În această ghenă
de bloc a fost găsită
micuța
Scâncetele bebeluşului au fost auzite de femeia care face curăţenie în blocul de pe şoseaua Colentina nr. 3C, din Bucureşti. Aceasta a luat- o pe fetiţă din tomberon şi a avut grijă de ea până la sosirea autorităţilor, care au depistat-o imediat pe mamă. Atât ea, cât şi copila, care are două kilograme şi e perfect sănătoasă, au ajuns la Spitalul Pantelimon. Vecinii imobilului în care s-a petrecut grozăvia sunt şocaţi.
“L-am văzut pe unul că venea pe aici... dar ea n-a spus niciodată că ar fi gravidă. Ne tot zicea că e balonată”, povestesc oamenii. Reprezentanţii Primăriei sectorului 2 susţin că “din primele informaţii a rezultat că femeia ar fi bolnavă psihic, ea declarând că ar avea un iubit pe care nu mai ştie cum îl cheamă, dar că... este un bărbat frumos”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu