joi, 9 februarie 2012

Gandire Pozitiva.

In mod normal daca as fi rau as zice ca ar trebui sa treci si pe la mine si nu sa lasi ceva ci sa iei lista cu dorinte :))) / cadouri 

Felicitari faci un lucru frumos.

 Denise, tânăra care lasă daruri prin Timișoara pentru necunoscuți


Zâmbește tot timpul și își începe fiecare zi cu gândul că poate face noi și noi fapte bune. Denise Gal are 28 de ani, a studiat Științe Economice, dar acum s-a reprofilat spre ceva ce i se potrivește mai bine: psihologia și jurnalismul. Are propria afacere, despre care nu vrea să detalieze, pentru că, spune ea, nu o definește și crede că înainte a de a fi instruiți- patroni, bogați sau săraci- toți suntem oameni și acest lucru nu ar trebui să îl uităm niciodată.
Pornind de la idea că ”nu există om care să nu aibă în jurul lui ceva ce este de mai mare trebuință altuia” și inspirați din filmul ”Pay it forward”, Denise și grupul ei de prieteni (între timp au devenit 16) au început să lase mici daruri în oraș.

O ciocolată, o pungă cu detergent, niște jeansi, o pereche de cizme, etc. ”Când plecam de acasă îmi făceam ziua mai frumoasă luând un lucru pe care nu îl foloseam, sau ceva din frigider, și îl puneam în fața blocului sau undeva unde știam că trec oameni, mai sărăci.  În fiecare dimineață, când mă trezesc, mă gândesc ce faptă bună voi face azi. E motto-ul meu de viață, să nu treacă o zi  fără să fac pe cineva să zâmbească, fără să întâlnesc pe cineva și să nu ofer ceva frumos, indiferent că e vorba de un gând bun sau un obiect de care are nevoie”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu