miercuri, 30 ianuarie 2013

Darga tu Regina

Englezii susţin că suntem hoţi şi puturoşi. NU pot sa spun ca este adevarat si perfect valabil pentru tara noastra unde toata lumea cauta sa te traga in teapa. Ideea e ca pe afara lucrurile stau altfel datorita motivatiei financiare.

Draga tu Regina,

Replica noastră: sunteţi un regat de beţivi şi huligani!, si pe langa asta sunteti si prosti, si aveti o fata de spate, insa trebuie sa recunoastem ca lira aia minunata provaca excitatii multor oameni. Cel mai important lucru in ecuatia asta este ca, conduci un regat de puturosi, care nu sunt in stare sa munceasca nici pe 6000 lire/luna.

“Vă rugăm, nu veniţi în Marea Britanie. Plouă, joburile sunt puţine şi prost plătite”. Acesta este mesajul pe care guvernul britanic intenţionează să-l transmită românilor care vor să muncească în Anglia. Nu este prima oară când englezii încearcă să ne denigreze. În anul 2006, aceştia susţineau că vom aduce o epidemie de SIDA în ţara lor. Ziarul Libertatea a luat poziţie, atunci, şi o face şi acum, prin campania “Uite cine vorbeşte”.
Politicienii englezi vor să demareze o campanie în presă împotriva noastră, încercând să ne transforme în oile negre ale Europei. Spun că suntem puturoşi, hoţi şi cerşetori. Când vine însă vorba despre ei, omit câteva caracteristici. Huliganism, alcoolism şi, cel mai grav, pedofilie. Iată cu ce “se laudă” englezii:

Englezoaicele, beţivele Europei

În urma unui studiu făcut chiar de ei, adolescentele britanice cu vârste cuprinse între 15 şi16 ani ocupă locul 1 în Europa la alcoolism. 55% dintre puştoaicele lor se îmbată mangă cel puţin o dată pe lună. Culmea, românii ocupă ultimul loc în clasamentul beţivilor. Doar 22% dintre fete consumă alcool. Să nu mai punem la socoteală imaginile care fac înconjurul lumii cu englezoaice bete, căzute prin şanţuri, în staţii de metrou sau făcând sex printre tomberoane.

Minori români, abuzaţi sexual de britanici

Ei nu ne vor în ţara lor pentru că le luăm joburile, noi nu-i vrem în România fiindcă mutilează sufletul copiilor noştri. Arhivele Poliţiei Române sunt burduşite de cazurile de pedofilie cu autori englezi, care s-au petrecut în ţara noastră. Ultimul exemplu şocant datează din 2009 şi l-a avut ca personaj principal negativ pe englezul Paul Richard Dorday, care a violat 20 de copii.

Violenţa s-a inventat la ei

Suporterii echipelor de fotbal sunt renumiţi pentru violenţa de care dau dovadă. În timpul competiţiilor sportive, aceştia lasă în urma lor adevărate băi de sânge. Nici măcar forţele de ordine nu reuşesc să le facă faţă.

Angajatorii britanici vor muncitori români

“Românii nu vor fi afectaţi de aceste cuvinte dure - angajatorii britanici îi preferă pe cetăţenii români sau bulgari pentru că sunt serioşi şi muncitori, indiferent care este opinia publică. Avem experienţa cu Franţa, unde au fost campanii denigratoare la adresa românilor, însă ofertele de muncă pentru noi în această ţară s-au înmulţit. Acum se dau şi 1.200 de euro net, în Anglia, pentru îngrijirea unei persoane în vârstă”, ne-a declarat Brânduşa Deac, reprezentanta unui portal de recrutare pentru străinătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu