joi, 3 ianuarie 2013

R.I.P Sergiu Nicolaescu

Nu sunt multe de spus, insa clar multe regrete pentru disparita Maestrului, si din pacate cu parere de rau dispar din ce in ce mai multi oameni de valoare, mai bine zis artisti, vedete in adevaratul sens al cuvantului, care au facut istorie in viata romaneasca in cultura romaneasca si au contribuit grav la dezvoltarea noastra.
Din pacate aceste valori dispar intr-un numar mare si cu o rapiditate iesita din comun, lasand un gol mare in spate, pe care psheudovedetele actualte din domeniu nu reusesc si nici nu au cum sa il umple.
Ma gandesc la generatiile actuale de tineri si viitoare ca vor creste cu artisti de mare valoare, Salam, Guta, Bendeac, si alte personaje de mare senzatie. Oare de ce nu mai vine nimik, oare de ce toti au plecat asa devreme, oare D-zeu a vrut sa ii stranga aproape de EL pe toti, sa se bucure si EL de ei cum ne-au bucurat ei zeci de ani din viata. Ma gandeam ca poate EL se apuca de facut filme si are nevoie de regizori actori de calitatea celor plecati dintre noi in ultima perioada.
Dumnezeu sa va Odihneasca in Pace Maestre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu