joi, 22 decembrie 2011

Bunatatea Sarbatorilor

Toata lumea de Sarbatori, fara a face vro exceptie cauta sa fie mai buni, sa isi controleze comportamentul, sa faca gesturi frumoase, sa ajute, sa doneze, se gandeste la aproapele sau, tine post, incearca int-un fel sau altul o apropiere de D-zeu...etc. Pe langa faptul ca asta se intampla doar in preajma sarbatorilor si dupa ce se termina totul revine la normal, este de laudat ca se intampla si atunci.
Mai exista si cealalta parte a oamenilor, care desi sunt JAVRE tot anul in preajma sarbatorilor cauta sa fie JAVRE ORDINARE, si daca sunt niste frustrati, si daca ei nu au sarbatorile frumoase cauta sa le distruga si pe ale altora, ca de pe sistemul ca daca eu nu ma simt bine tu de ce sa o faci.
Pentru voi cei care sunteti Javre si Javre Ordinare va urez niste sarbatori fericite, poate asa intelegeti ce inseamna normalitatea, si ca nu te costa nimik sa fii om. Pentru toti ceilalti care ne gandim la cele enumerate mai sus doar de sarbatori, cred ca ar fi bine sa ne gandim mai des pentru ca ne face bine, face bine societatii in care traim, ca poate asa se schimba sistemul de valori al societatii.
Sarbatori fericite !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu