luni, 5 noiembrie 2012

Cum sa iti protejezi casa de hoti

Nu mi-a venit sa cred cand am citit articolul asta, si personal mi se pare de mare senzatie si de mare angajament, asta dovedeste cata disperare si frustare poate incapea in mintea omului. :)
Cred ca daca hotul intra si se imbolnavea de HIV mai depunea si plangere impotriva "gazdei" si se mai alegea si cu alte daune :)) Fantastic.


SOCANT: O doctorita a ales sa-si protejeze casa de hoti infectandu-i cu HIV pe cei care incercau sa o fure! Vezi metoda BOLNAVA la care a recurs
O doctorita din Brazilia a recurs la o metoda socanta pentru a scapa de hoti.

Femeia a decis sa isi apere proprietatea montand pe gardul din fata casei mai multe ace infectate cu HIV, luate de la spitalul in care lucreaza.
 
A lipit apoi un afis pe gard prin care ii anunta pe cei care doresc sa-l sara ca risca sa se infecteze cu unul dintre cele mai periculoase virusuri din lume. Doctorita spune ca a luat aceasta decizie dupa ce hotii i-au furat lucruri din casa de mai multe ori.
 
Vecinii femei au fost socati de gestul ei si au anuntat autoritatile. Doctorita a primit o amenda consistenta si urmeaza sa efectueze un test psihologic. In functie de rezultate, ea ar putea sa isi piarda licenta de practicare a meseriei de doctor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu