marți, 20 noiembrie 2012

Oda tie Jack

Pentru ca suntem o comunitate de prieteni, doresc sa iti aduc acest omagiu si sa iti spun ca de mult mult nu ne-am mai intalnit, si ca atare nu ar strica o intalnire :)), dar stii tu intr-un mediu rece, chiar inghetat daca se poate si sec, nu ca meltenii care au inceput sa faca fel de fel de combinatii.
Sa il citez pe colegu Traian cu 4 cuburi :)))
RESPTECT!!
 
 Americanul care a inventat una dintre cele mai apreciate bauturi din lume a avut parte de o moarte cat se poate de stupida.
Jack Daniel a murit in 1911 in Lynchburg. Totul a plecat intr-o dimineata in care s-a trezit foarte devreme pentru a merge la munca.


Jack Daniel

Ajuns in fata seifului, Jack nu si-a mai amintit combinatia pentru a-l deschide. Nu era prima oara. S-a enervat atat de tare incat a tras un sut cu toata forta in seif.
Jack Daniel

Rana pe care si-a provocat-o la deget in urma loviturii a dus la o infectie, Daniel fiind rapus in cele din urma de septicemie. Ultimele sale cuvinte au fost "o ultima bautura, va rog".
Jack Daniel

Incidentul a devenit apoi subiectul unei campanii a metroului din Londra, ce avea ca slogan - "Morala: Nu te duce niciodata devreme la munca".
Jack Daniel

O gluma spusa des celor care viziteaza distileria Jack Daniel's este ca tot ce trebuia sa faca Jack era sa-si bage degetul in propriul sau whiskey pentru a-si curata rana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu