luni, 19 noiembrie 2012

Prezentul vs Istoria fotbalului


Cu siguranta ca Messi este unul din cei mai buni jucatori ai prezentului, insa ce mi se pare un pic cam depasit este ca acest top nu stiu daca ar trebui sa existe.
Sunt foarte multi jucatori valorosi care scriu istorie la fiecare etapa, Ibrahimovic, Ranldo, Neymar, Balotelli, etc... insa daca comparam cate meciuri juca Pele in 58 intr-un sezon si cate meciuri joaca actualii jucatori intr-un sezon, vom constata ca diferenta e foarte mare. Se inscrie mult si acum in Spania, insa in multe meciuri. Consider ca este o mare diferenta sa inscrii un gol in fiecare meci jucandu-se Duminica- Miercuri vs 3-4 goluri pe meci jucandu-se doar Duminica. Ceea e mai e de luat in calcul este si aportul echipei, care se afla in spatele lui Messi , Ibrahimovici, Ronaldo ( pomenesc pe cei trei, dupa parerea mea sunt cei mai buni marcatori ai momentului), si aici imi aduc aminte de Napoli care cu Diego Maradona a castigat doua campionate in Italia fiind si singurele din istorie. ( recomand celor care nu au vazut dvd cu Maradona) .


Messi s-a oprit la cota 12 goluri marcate pentru nationala Argentinei.
Acesta a egalat astfel recordul lui Gabriel Omar Batistuta, care a inscris tot atatea goluri in 1998, insa nu a reusit sa il intreaca.
Messi este acum in cursa pentru recordul de cele mai multe goluri intr-un an, record detinut de Gerd Muller si care dateaza de mai bine de 40 de ani!
Messi are 78 de goluri si este la 7 de Muller, cu 9 jocuri ramase pentru Barcelona in acest an.


 Messi e la doar 7 goluri de RECORDUL istoric al lui Gerd Muller! Ce alt record NU a reusit sa bata in 2012 si cum a plans in "batistuta" :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu