luni, 26 septembrie 2011

Taximetria bat-o vina.

Credeam ca acum in zilele astea cand e tot mai greu sa gasesti un consumator, la modul general nu punctual, esti in stare sa oferi servicii mai de calitate, ca incerci sa il fidelizezi, si sa il faci dependent de serviciile pe care le oferi. Din pacate inca mai sunt taximetristi care la intrebarea ta daca este liber iti raspunde: Unde mergi ?, ceea ce imi face greata si acum dar mai ales inainte de a incepe criza. Pai mai oameni buni daca eu am chef sa merg cu taxium o statie de autobuz e problema mea si tu trebuie sa imi satisfaci dorintele, mai ales ca se plateste pornirea dupa loc, plus un tarif pe kilometru. Si aceasta pornire si se pare fantastica, de parca ar impinge masina, ar da la pedale, la manivela, ar face ceva extraordinat de greu, dar... o simpla rasucire de cheie.
Pai Domnilor taximetristi de ce adresati acesta intrebare stupida ??, Va place mai mult sa stationati pe dreapta in cautarea cursei pana la aeroport, ploiesti, constanta, brasov etc....Pai decat sa te duci pana la aeroport sa ceri 50 ron si poate sa nu primesti nici un "tips" pentru ca, cum spuneam la inceput vremurile sunt grele si voi prestati un serviciu care se plateste si nu mai trebuie compensat extra, va perimiteti sa refuzati curse mai mici. Eu m-as duce o statie de autobuz sa faca 8 ron si sa imi lase clientul 10, ca de de rusine de nerusine .... si mai ales de faptul ca cineva ii satisface placerea, devine recunoscator si plateste. In plus 5 curse tot atatea venituri si profit genedeaza, ba mai mult chiar si o reducere de combustibil...deci ? de ce sa stai pe dreapta ?, cand se invarte roata iese banu'.
Am uitat sa mai mentionez aici si de pisicutele montate, maradona, cum le mai ziceti voi ... prin care va luati "partea leului", si de modul cum prestati aceasta meserie, soferia....
Pentru toata activitatea intreprinsa aveti o bila neagra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu