marți, 10 mai 2011

Cioara e tot cioara.. pe sistem.....

Am avut o discutie ieri cu un lucrator de la o firma de paza care a fost detasat la concertul ce a avut loc in Bucuresti, Shakira, Damian Draghici.. etc.
Imipovesteste cateva  intamplari:
1. Ca Shakira este in cale afara de modesta si  naturala si ok si fara fite de vedeta etc... mai putin important.
2. D-nul Damian a cerut permanent sa fie excortat de 2 garzi de corp. ( Shakira nu a cerut excorta ) pe intreaga desfasurare a evenimentului. La un moment dat cand Damian si band-ul faceau reglajele de sunet, cei de la firma de paza le-au adus angajatior cate un sandwich ca de sa stai 15 ore nemiscat in ploaie nu e usor. Avea 2 sandwich-uri in mana ducandu-se spre un alt coleg, si trecand pe langa Damian, la care aceasta se intoarce si zice :" Da mancatias si mie sa mananc un sanvis". Omul a ramas blocat si nu stia ce sa faca, si din politete i-a intins unul, ramanad blocat, ca normal era ca 'vedeta" sa faca onorurile.
3. O alta pasare din band doreste sa se duca la wc si se apropie de un tufis incercand sa se usureze, la care stimabilul stuard ii spune politicos ca are wc-uri ecologice special pentru staff unde nu au acces decat cei care canta. Raspuns: " Ce mancatias sa pun eu mana pe alea daca i-au vro boala ". De jena relex-ului care il purta la mana si a lantului de ancora de vapor la gat, a schimbat boschetul cu unul mai dosit.
Acum dupa intamplarea asta titlul spune multe.
As mai avea de adaugat un link ca sa intaresc cele spuse va atrag atentia la nunta anului ului ului ului ului pe sistem....

http://www.gandul.info/news/adevarata-nunta-regala-pe-modelul-kate-si-william-un-cuplu-de-romi-din-deva-a-blocat-circulatia-iar-nuntasii-au-tras-in-aer-cu-pistoalele-ce-zice-politia-8252605/galerie?p=8#galerie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu