joi, 5 mai 2011

Intoxicatie cu Bin Laden

De la atentatele alea din 11 Septembrie, nu stiu ce an, simt ca ma intoxic pe zi ce trece de povestea asta, si cu atat mai mult in ultimile zile de cand se zvoneste ca l-au omorat pe micut.
Nici nu stiu ce sa cred, daca chiar atentatele alea au fost comandate de el, sau i s-au pus in carca ca pretext ca armata americana sa intre puternic in tarile arabe si sa ii mai chipurile cuminteasca pe asta, sa le controleze rezervele de petrol si sa nu ii lase sa isi schimbe moneda de afacere de a USD la EUR, ceea ce pentru americani ar fi fost cam "naspa". Ce e clar este ca au murit oameni nevinovati si ca acele cladiri sunt "down", dar oare nu a existat asigurare ?, oare nu au fost interese si din partea americanilor ???
 Ceea ce ma oboseste foarte tare este ca sa il cauti atata timp pe baiatul ala care si-a revendicat atentatele si sa nu il gasesti, tu armata USA care ai tehnica si faci parte din armatele puternice, alaturi de rusia, japonia, si cine o mai fi. Chiar asa e greu sa gasesti un om ? cu atata tehnica, monitorizare si control ??
Acum ce strategie mai e in spatele asasinarii d-nului Osama ? gata se preda poporul, palesitinian, iranian, irakian, si care or mai fi prin razboi si se apuca de plantat panselute? se apuca de reconstruit tarile ?. Nu e clar e o problema de teritoriu de religie si nu cred ca se va rezolva niciodata decat daca sunt stersi de pe harta.
Stau si ma gandesc ce ar fi insemnat sa il caute armata romana :))),si aici includ si politia :)), care nu au pe ce scrie declaratiile, care vin cu hartie si pixuri de acasa, ca sa stea pe sefii pe tunuri groase. Cred ca ar fi fost atat de naivi incat l-ar fi angajat in armata :)))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu