marți, 15 noiembrie 2011

Steroizii




Cine sunt cei care le vand sportivilor STEROIZI! Un reportaj 100% real despre un laborator 





Un fotoreporter cu mult curaj a facut un reportaj de senzatie despre cum iau nastere steorizii si cine sunt cei care ii aduc in sport.


 Cine sunt cei care le vand sportivilor STEROIZI! Un reportaj 100% real despre un laborator subteran al groazei! VIDEO
Mark Allen Johnson si-a folosit cunostintele pentru a obtine un interviu anonim cu un tip specializat in steroizi. Acesta a acceptat sa apara intr-un proiect mai amplu al celor de la Discovery insa a dorit sa nu-si arate fata. Barbatul are pana in 30 de ani si nu doar ca ii foloseste, dar ii si produce intr-un laborator clandestin. De aici, drogurile ajung la sportivii de performanta. Baschetbalistii, jucatorii de baseball sau fotbal american, ii cumpara pentru a-si imbunatati performantele sportive. Cel care ii fabrica ii si incearca inainte sa ii vanda. Isi injecteaza hormonul de crestere in muschi pentru a-si da seama cat de puternic este efectul.

Steroizii se folosesc pentru cresterea performantelor sportive si se pot 'ascunde' de unele controale la sange. Fotbalistii folosesc si ei sustinatoare de efort. Ultimul care a fost prins cu mata in sac este Kolo Toure de la City. Acesta, exact ca si Mutu, a folosit pastile de slabit, care dau o rezistenta mai buna la efort.

Steroizii au si o multime de efecte secundare. Femeile folosesc si ele hormoni de crestere si isi distrug corpul. Unele iau chiar trasaturi masculine.

VEZI AICI o galerie foto:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu