vineri, 18 noiembrie 2011

Smecherie sau prostie ????

Asa au invatat unii ca trebuie sa parchezi masina. Ma asteptam sa fie un figurant care are un ML, sau un cocalar cu X5, dar ....

Credeaţi că numai un autoturism de teren se pretează "să urce" scările? Ei bine, nu! E de ajuns şi o maşină mică, mai ales când voinţa şoferului e mare. Aşa a fost şi cazul persoanei care, ieri la prânz, şi-a parcat automobilul în zona Dristor, fix pe nişte trepte.
  • Așa a parcat ieri un șofer inconștient pe niște trepte din zona Dristor
Trecătorii şuşoteau pe la colţuri că "opera" aparţine unei şoferiţe care, nerăbdătoare să ajungă la un magazin, nu a mai lăsat maşina pe bulevard, ci a dus- o mai aproape de destinaţie. A durat ceva să o proptească, ne-au mai spus martorii şi n-au lipsit emoţiile, dar efortul nu mai contează când e vorba să parchezi aşa.

I-au blocat roţile fără motiv

Scandal în plină stradă, zilele trecute, la Constanţa. Şoferul unei maşini de marfă s-a luat la ceartă cu poliţiştii care îi blocaseră roţile pentru că se afla în zonă interzisă, iar oamenii legii l-au şi încătuşat, în timp ce el încerca să le explice că nu a încălcat nici o regulă. Asta pentru că legea îi dă voie să oprească pentru a descărca marfa, dar poliţiştii nu au ţinut cont. Şoferul a fost amendat, dar va contesta în instanţă sancţiunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu