Oamenii nu au mari aşteptări vizavi de mâncarea din fast-food-uri, vor doar să fie caldă şi gustoasă, scrie Business Insider.
Chiar şi aşa, unele lanţuri de restaurante prepară câteva produse pe
care nici angajaţii nu le-ar mânca, motiv pentru care, persoane din
interiorul unor mari fast-food-uri precum KFC, McDonald's sau Subway, au
întocmit o listă cu cele mai nocive preparate.
Potrivit acestora, produsele ar trebui evitate din cauza numărului
ridicat de calorii ori din cauza condiţiilor improprii în care sunt
pregătite.
Iată câteva pericole care ne pândesc atunci când suntem pe punctul de a ne alege meniul într-un restaurant fast-food:
Seafood Salad de la Subway. "Prin "Seafood Salad", ei
înţeleg câteva bucăţi de crab, cu multă maioneză. O adevărată bombă e
atunci când clienţii vor extra maioneză peste cea deja existentă",
povesteşte un angajat al lanţului de restaurante.
Sandvişurile cu peşte de la Burger King. "Aveam patru
cuve cu ulei în care prăjeam cartofii. Două două zile, când uleiul
devenea negru, preparam acolo carnea de pui. După o săptămână de prăjit
masiv în el, uleiul se făcea negru precum uleiul de motor, moment în
care începeam să prăjim acolo fileul de peşte", mărturiseşte un alt
angajat.
Chicken McNuggets de la McDonalds's. "Am uitat 100 de
bucăţi de McNuggets într-un container mai mult timp. S-au topit. Le-am
găsit în lichid." povesteşte un alt angajat.
Pizza cu blat pufos de la Pizza Hut. "Îmi amintesc cum pregăteam blatul îngheţat într-o tigaie plină cu ulei", spune un fost angajat Pizza Hut.
Pieptul de pui de la Subway. "La începutul zilei, ni se
spune să scoatem puiul din congelator şi să îl punem în apă fierbinte,
unde stătea toată ziua. La final, carnea este scoasă, stoarsă şi apoi
depozitată într-un container. A doua zi, procesul se reia", povesteşte
un lucrător într-un astfel de fast-food.
Crust Pizza de la Pizza Hut. "Fiecare crustă în parte
este umplută cu mozzarella", explică un angajat al lanţului, atrăgând
atenţia asupra numărului mare de calorii din acest produs.
Ceaiul de la McDonald's. "Este mai mult zahăr în el decât apă", recunoaşte un angajat.
Salata Coleslaw de la KFC. "De cele mai multe ori, este amestecată de cineva care nu poartă mănuşi", este o altă mărturisire.
Chiar şi burgerii vegetali sunt periculoşi, potrivit unui angajat în fast-food. "Nu
îi consumaţi, mai ales dacă o faceţi din motive religioase! Sunt
preparaţi cu ustensile care intră în contact cu produsele din carne",
mărturiseşte lucrătorul.
Si acum zic...pofta buna!!!
RăspundețiȘtergere