sâmbătă, 13 octombrie 2012

LISTA "bombelor" din meniu de la fast-food.

Oamenii nu au mari aşteptări vizavi de mâncarea din fast-food-uri, vor doar să fie caldă şi gustoasă, scrie Business Insider.
Chiar şi aşa, unele lanţuri de restaurante prepară câteva produse pe care nici angajaţii nu le-ar mânca, motiv pentru care, persoane din interiorul unor mari fast-food-uri precum KFC, McDonald's sau Subway, au întocmit o listă cu cele mai nocive preparate.

Potrivit acestora, produsele ar trebui evitate din cauza numărului ridicat de calorii ori din cauza condiţiilor improprii în care sunt pregătite.
Iată câteva pericole care ne pândesc atunci când suntem pe punctul de a ne alege meniul într-un restaurant fast-food:
Seafood Salad de la Subway. "Prin "Seafood Salad", ei înţeleg câteva bucăţi de crab, cu multă maioneză. O adevărată bombă e atunci când clienţii vor extra maioneză peste cea deja existentă", povesteşte un angajat al lanţului de restaurante.


Sandvişurile cu peşte de la Burger King. "Aveam patru cuve cu ulei în care prăjeam cartofii. Două două zile, când uleiul devenea negru, preparam acolo carnea de pui. După o săptămână de prăjit masiv în el, uleiul se făcea negru precum uleiul de motor, moment în care începeam să prăjim acolo fileul de peşte", mărturiseşte un alt angajat.


Chicken McNuggets de la McDonalds's. "Am uitat 100 de bucăţi de McNuggets într-un container mai mult timp. S-au topit. Le-am găsit în lichid." povesteşte un alt angajat.


Pizza cu blat pufos de la Pizza Hut. "Îmi amintesc cum pregăteam blatul îngheţat într-o tigaie plină cu ulei", spune un fost angajat Pizza Hut.


Pieptul de pui de la Subway. "La începutul zilei, ni se spune să scoatem puiul din congelator şi să îl punem în apă fierbinte, unde stătea toată ziua. La final, carnea este scoasă, stoarsă şi apoi depozitată într-un container. A doua zi, procesul se reia", povesteşte un lucrător într-un astfel de fast-food.


Crust Pizza de la Pizza Hut. "Fiecare crustă în parte este umplută cu mozzarella", explică un angajat al lanţului, atrăgând atenţia asupra numărului mare de calorii din acest produs.


Ceaiul de la McDonald's. "Este mai mult zahăr în el decât apă", recunoaşte un angajat.


Salata Coleslaw de la KFC. "De cele mai multe ori, este amestecată de cineva care nu poartă mănuşi", este o altă mărturisire.


Chiar şi burgerii vegetali sunt periculoşi, potrivit unui angajat în fast-food. "Nu îi consumaţi, mai ales dacă o faceţi din motive religioase! Sunt preparaţi cu ustensile care intră în contact cu produsele din carne", mărturiseşte lucrătorul.


 

Un comentariu: