vineri, 19 octombrie 2012

RIP Emmanuelle

De cate ori imi aduc aminte de Emmanuelle ma umfla raul de nostalgie, ca a fost primul film erotic care se putea vedea la televizor, pe video erau multe si chiar mai hard. Si pentru ca televiziunea prin cablu a ajuns in casele noastre pe la inceputul anilor 1995-1996 daca nu gresesc, si in acea vreme cei din generatia mea erau in plina adolescenta si simteau ca hormonii incep sa tropaie au servit cu sufletul la gura filmele facute de Emmanuelle si difuzate de PRO7 , SAT1, RAI 1 , televiziuni mult mai emancipate care isi perimiteau si care aveau "open mind"... Acum privind in urma e clar ca sunt niste filme expirate si e mai mare jena, dar atunci ... ca nu exista internet era ceva. RIP EMMANUELLE.
Actriţa a jucat în primul film erotic difuzat în cinematografe

Actriţa a jucat în primul film erotic difuzat în cinematografe

 
Sylvia Kristel, actriţa olandeză din celebrul film erotic „Emmanuelle", a decedat azi-noapte. Ea avea 60 de ani şi suferea de cancer.
În luna iulie, ea a fost internată într-un spital din Amsterdam. Ea a efectuat mai multe cure cu citostatice, dar a pierdut lupta cu maladia, relatează cotidianul „The Telegraph". Fumătoare înrăită de la 11 ani, Sylvia s-a îmbolnăvit de cancer la plămâni în urmă cu zece ani, dar reuşise să se refacă parţial, în mod miraculous. Se pare însă că boala a recidivat. „A decedat noaptea, în timpul somnului", a declarat agentul actriţei, Marieke Verharen.
Sylvia Kristel a devenit cunoscută pentru rolul din filmul erotic „Emmanuelle", realizat în 1974. Pelicula descria experienţele sexuale ale unei soţii şi a rulat într-un cinematograf pe Champs Elysees timp de 11 ani. Filmul a fost primul de acest fel care a rulat într-un cinematograf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu